Е ова е жена која знае што е вредно во животот! Чуварот на плажата им го запленил алкохолот, кога наеднаш почна да го истура…

Девојката едноставно немаше срце да го гледа тоа. И јас би постапил така :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.