Е вака се чува околината: Возачите му одржаа лекција на несовесниот патник кој фрла ѓубре преку прозорецот

Освен лекцијата и неколку видеа му објавија на интернет, за цел свет да го види. Ако му е убаво сите да го покажуваат со прст, друг пат пак нека фрла.