Еден член на семејството мора да оди да пазарува, а еве како едно колумбиско семејство го пречекува кога се враќа со намирниците

Темелната дезинфекција е клучна во борбата против вирусот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.