Еден човек прави генијални костими од секојдневни предмети, кои предизвикуваат зачудување и смеа

Ануча Санџарт, уметник од Бангкок, Тајланд, го освои интернетот благодарение на неговите креативни идеи за костими од познатите филмови, анимирани филмови и слично.

Тој преку своите примери покажува како луѓето можат да изгледаат како своите омилени ликови „бесплатно“. Имагинацијата на оваа момче е незапирлива и некои од неговите креации навистина добро ќе ве насмеат.