Еден ден од бизарниот живот на возачот на блиндорано комбе со вреден товар во Јужна Африка

Да вршиш транспорт на пари во џунглата наречена Јужна Африка е една од најопасните професии на планетата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!