Еден обичен ден со рутинско ловење на смртоносни животни

Само животот му е во прашање, ништо посебно…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!