Еден обичен ден во Русија каде што секој си ја гледа својата работа, додека некој страда

Современото општество од ден на ден станува посурово. Кучето го нападна пијаниот маж, но никој ниту да трепне.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!