Еден од најјаките обиди за бегство од полициска станица во Русија, буквално додека полицајците гледаат во осомничениот

Типот е многу жилав и упорен и на брзина смисли план, како да ја искористи својата физичка предност.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.