Еден татко испаничил откако 4 годишната ќеркичка ѝ кажала на мајка си дека пронашла ГРАДНИК во неговиот автомобил

Децата знаат какви прашања да постават. И кога да ги постават. Понекогаш се прилично генијални. И, тие поставуваат многу прашања. Особено кога ќе стигнат до фазата зошто. Тогаш, има еден проблем со налив на прашања што ќе ве полудат многу брзо, но како родител, не можете да ги намалите бидејќи тоа е само начинот на учење на детето за да го разбере светот.

Затоа, бидете подготвени кога вашето дете ќе постави прашање што ќе ве остави без зборови. Вакво нешто му се случи на еден твитерџија AngryManTV, кој ја сподели смешната ситуација со неговата 4-годишна ќерка. Таа поставила едноставно прашање на нејзината мајка: „Мамо што прави твојот градник во автомобилот на тато?“ И потоа во главата на овој човек следеше мини хаос.

Веруваме дека сопругата се смирила откако сфатила за каков „градник“ зборува нејзината ќерка…