Една хумористична приказна за жените кои се омажиле за да бидат домаќинки

Да не знае човек дали да се радува на мрзлива или на работлива жена 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.