Една малку поинаква македонска свадба, која буди длабоки и силни чувства кај секој Македонец

Да нема забуни, ова е иселеничка свадба, бидејќи кај нас протоколите дозволуваат само свадби на отворено.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.