Една од најстарите селски шеги сѐ уште се прави и е смешна

Некаде во руралните делови на Русија, другарот добил повик од дивината, но не помина баш најдобро.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.