Едно дете од Србија сними нешто чудно на небото

Не е јасно што беше тоа, некаков НЛО, но едно е јасно. Џабе се удираме во гради Балканот ова, Балканот она, кога децата не знаат ни да ни пцујат на мајчин јазик.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.