Едно е да се смееш поради нешто, но на овие луѓе самото смеење им е урнебесно

Од каде ги вадат тие звуци?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.