Едно кратко видео кое покажува какви генерации на млади луѓе доаѓаат (секоја чест на исклучоците)

Снимале видео за Тик Ток и отишле со во реката со се автомобил.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.