Едно од јајцата е многу постаро од другите. Можете ли да погодите кое?

Доколку се откажувате, пуштете го видеото и почекајте малку :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.