Едно од најфрерските паркирања на сите времиња

Многу возачи би платиле едно чудо пари за ваков додаток на автомобилот, кој ќе го направи резервното тркало многу покорисно.

Инаку финтата не е нова, туку е измислена уште во 1950-тите години, а еве ги и видео доказите: