Едно од најлудите влегувања во вода, во ова продолжено лето 2020

Одложувањето на почетокот на школската година, во комбинација со сончевото време им дадоа втора шанса на оние кои не собраа храброст да отидат на одмор во пикот. Тоа е главната причина зошто уште гледаме вакви подвизи.