Едно сензорче за движење и имате ефикасен лек за неканети гости во дворот

Ова е добра финта, плус е економична, а плус може да биде и многу интересно за правење, како хоби.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.