Едноставен тест за лукавите кои сакаат да ја проверат својата внимателност за помалку од 5 минути

Ако отсекогаш сте сакале да им дадете на своите вештини за внимание „момент на слава“ тогаш сте на вистинското место. Овој 5-минутен тест е зачудувачки едноставен, но сепак ќе ви обезбеди општа индикација за тоа колку сте внимателни на деталите и да фрли светло на вашата природна интелигенција.

Колку квадрати гледате?

А колку квадрати гледате тука?

Колку триаголници има во фигурата?

И колку триаголници има тука?

Колку кругови можат да се најдат тука?

И за крај, колку триаголници гледате тука?