Едноставна финта како да наредиш полна кутија шајки во совршен ред за неколку секунди

Видеото можеби ќе ви изгледа како лажно или пуштено наназад, но всушност физиката има прилично добро објаснување за ова и ако се обидете да го изведете ќе ви успее.