Ефектот на бубашваби на камерата ги преплаши децата

Чекајте да дојде моментот кога програмерот на анимацијата малку повеќе забегал.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!