Ефектот на пиење ракија на екс на балкански начин

Ја изголта цела чаша како вода, но изгледа си ги прецени можностите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!