Еј, полека полека, тоа беше само другарски!

Не е хумано ова што му го прави, а гарант му го прави по цел ден, а потоа оди со некој друг.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.