Еј, сра*е! Па тоа не било карпа!

Дајте му нова долна облека на билдериштето со коцки на стомакот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.