Еј види, мечка! Ајде сликај ме, ќе бидам хит на интернет!

Проблемот е што мечката не е баш пријателски расположена.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.