Екслозија на гасовод во Каиро автопатот го претори во пекол (ВИДЕО)

12 луѓе беа повредени, но за среќа немаше жртви. Причината за екслозијата била стара цевка со сосема мала пукнатина.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!