Експерт за „меѓучовечки односи“ ќе ви објасни како функционираат работите денес

Се гледа дека дечкото си има „искуство“ и не му е јасно зошто му поставуваат вакви глупави прашања…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.