„Експерт“ за НЛО тврди дека видеото на ISS е „100% доказ“ дека НАСА знае за вонземјаните

Видео од разговор во меѓународната вселенска станица е „100% доказ“ дека НАСА знае дека вонземјаните постојат, според човек кој се смета за експерт за НЛО. Уште од 1947 година, кога балон на Воените сили на американската армија се урна на ранчот во близина на Росвел, теоретичарите на заговор почнале да веруваат во таен пакт помеѓу државата и вонземјаните. Теоретичарите на заговор секогаш ќе имаат нова теорија.

Сепак, најновото видео од експертот Скот В. Варинг наводно „е 100% доказ дека НАСА и Русија знаат дека вонземјаните често ја посетуваат вселенската станица“. Во видеото, можете да го слушнете гласот на рускиот астронаут на ISS како вели „брод“ на кој НАСА одговара: Сѐ е примено. Само што појаснивме. Тоа е со вас… благодарам “. Во исто време Скот посочува и дека може да се види НЛО на видеото.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.