Експертски начин да се качиш на „хамок“ нишалка ако имаш вишок килограми

Техниката е таа, единствено за што треба да се грижиш е да не купиш некоја кинеска нишалка, па да попушти под притисокот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.