Екстремен начин на белење на кожата после летната сезона

Летото е на мода чоколадната боја, а зимата треба да сте бели како снег. Прашањето е каква хемикалија ѝ стави во водата за да ја излупи како компир?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.