Екстремен верски фанатик на видео чет со непознати луѓе: ФРЛИ ГО ПИВОТО ВЕДНААААШ!!!

Човекот се напна до таа мера, што почна да руши сѐ пред себе, но дечкото сепак не се поколеба во својата намера и ладнокрвно изреагира на бесот и лутината на антиалкохоличаров.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!