Екстремно силен ветер носи автомобил, како да е направен од хартија!

Никогаш не потценувајте ја силата на природата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!