Еластична и храбра девојка вежба на карпа, а кога подобро ќе рамислам… Не е храбра, туку луда!

Во ред е да се вежба, да се биде еластичен и здрав, но да си го ставаш животот на коцка, а цело време дува и ветер, е тој дел е тежок за разбирање.