Ем ручекот готов, ем домаќинката научи да прави шпага

Неодамна помина американскиот празник „Ден на благодарноста“, на кој традиционално се готви мисирка. Оваа домаќинка најубаво ја зготви.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.