Ем убави, ем паметни: Дипломирани руски студентки 2020 (15 слики)

Оваа година, поради пандемијата на коронавирус, многумина немаа нормално дипломирање. Сепак, девојките се дотераа и се сликаа со дипломи, па макар тоа било и само за на социјалните мрежи.