Ема е многу несмасна, а нејзините колешки го знаат тоа

Има ли полош начин да се започне работниот ден од ова?!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.