Емотивна предновогодишна вечера во Кина

Обично работите стануваат појасни откако ќе го изгледате видеото, но со Кинезите никогаш не си на чисто.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.