Ептен контроверзно видео: Реакцијата на родителите додека детето им го крши новиот телевизор со чекан

Детето очигледно има некој здравствен проблем, но во видеото до израз доаѓа неправилната реакција на родителите. Како прво мајката продолжува да снима, а таткото продолжува да го мести телевизорот, како удирањето со чеканот да е најнормалната работа на светот. Родителот мора да најде начин како да допре до детето за да може да му објасни што е во ред, а што не.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!