Еве како девојка си го смени личниот опис со помош на пластични операции

Внимавајте во кого се заљубувате! 25-годишната Јапонка, Микиши го привлече вниманието на јавноста поради нејзините пластични опрации, кои драстично ѝ го променија изгледот.