Еве како Џек од Титаник романтично ќе се збогуваше со Роуз доколку беше од Македонија

И токму во моментот кога ќе помислите дека шегите на негова сметка ќе престанат се појавува нешто ново. Овој пат говорот на премиерот Спасовски „совршено“ се вклопи во трогателната сцена помеѓу Џек и Роуз од филмот Титаник.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.