Еве како Фросе со неколку скриншотови му го „уништи“ бракот на Стефан, ѝ ги отвори очите на сопругата и стана хит на социјалните мрежи

За оние кои сѐ уште не се упатени, девојка по име Фросина предизвика „бум“ откако јавно на Фејсбук „оцрни“ „швалериште“. Стефан иако само еден месец е во брак сакал да си фати нешто на страна, а Фросе без многу да размислува неговите очајни обиди ги објави да ги видат сите. Фросе веднаш доби и свои мемиња (кои можете да ги видите на крај), затоа што нели, ретко на кој би му текнало вакво нешто…

Продолжува на втора страна…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.