Еве како изгледа еден обичен ден на соседите од горниот кат

Скоро секој некогаш живеел долу со некој што навидум никогаш не спие и наместо тоа прави голема врева, чие потекло не можете ни да го замислите. Ние ги дознавме сите тајни за соседите од горниот кат. Еве 12 илустрации кои објаснуваат што точно прават.