Еве како изгледа хипноза изведена од професионалка

Девојката е толку добра што дечкото долго време ќе остане во оваа положба.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.