Еве како изгледа излегување во сабота навечер во Минск, Белорусија во ова време-невреме

Белоруските власти решиле да имаат еден малку поинаков пристап кон справувањето со кризата. Сите знаеме дека младите не се потресуваат толку, па властите им дозволиле и да си излегуваат најнормално.