Еве како изгледа телевизиска пропаганда

Најголем дел од луѓето не се наивни и не им веруваат целосно на работите кои ги гледаат на телевизија. Но понекогаш и нешто што изгледа толку реално всушност може да биде дел од наместена ситуација за нечија корист.