Еве како изгледале некогаш и сега 15 херои од најпознатите мемиња во светот

Во овој момент, Интернетот е полн со сите видови иконски мемиња во кои се појавуваат разни луѓе и животни од целиот свет. Кои се имињата на овие познати меме херои? Како изгледаат ти во секојдневниот живот? Дали би ги препознал некој доколку ги види на улица? Сетоа тоа можете да го дознаете доколку продолжите да скролате надолу.

Успешно дете (Сем Гринер)

Дого (Кабосу)

Намуртено маче (Тардар)

Девојче во катастрофа (Зои Рут)

Збунетата Клои (Клои)

Харолд ја крие болката (Андрас Арато)

Трепкачот (Дру Сканлон)

Се обидува да задржи прдеж покрај симпатична девојка на час (Мајкл Мек Ги)

Малерот Брајан (Кајл Крејвен)

Збунет Ник Јанг (Ник Јанг)

Играј на сигурно (Кајоди Едвуми)

Опседната девојка (Лаина Морис)

Вонземјаните се виновни за сè (Џорџо Цукалос)

Потењето на Џордан Пил (Џордан Пил)

Девојче без вина (Миа Талерико)