Еве како Кинезите во карантин поради коронавирусот си ги шетаат своите миленици

Сопственици на миленичиња од Кина, кои се наоѓаат во домашен карантин почнале да ги „шетаат“ своите кучиња од нивните балкони користејќи супер долги поводници. Не веруваме дека овој начин на „прошетка“ премногу ги воодушевува милениците…