Еве како луѓето од различни професии ги декорираат новогодишните елки

Има многу причини да немате традиционална новогодишна елка на работа, а доколку ви недостасуваат новогодишни украси, можеби ќе можете да ги убедите колегите да направите некоја од овие креативни елки.

Елките потсетуваат на радост и среќа, а кога ќе ги направите да одговараат на амбиентот на работното место ќе имаат уште поголемо значење за вас.

Библиотека во Полска

Елка на саем за земјоделци

Фондација за кучиња водичи во Холандија ги тренира кучињата на новогодишен начин

Елка на научници во лабораторија

Војници си направиле своја елка

Уметничка галерија

Елка во Националната опера на Англија

Елка во продавница за бела техника и гаџети

Елка од бактерии направена во лабораторија

Во супермаркет

Компанија за гас

Елка во Claridge Hotel направена од 100 чадори

Пред продавница за облека

Направена од вистински фармер

Елка во пицерија

Новогодишна елка од Јегер во бар