Еве како струмичките власти ги пополнуваат дупките на улиците

Наместо да фрлаат пари за тешка механизација, тие домаќински штедат и со стар караван ги прават улиците како нови.

Автор: Мите Шарламанов

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.